FAQ

Què és una reparació de parabrises?

La reparació és un procés que combina la tecnologia actual i la destresa per omplir una area malmesa en el parabrises amb una resina transparent i adhesiva. Quan la resina és polimeritzada, l’àrea malmesa recupera la seva tensió superficial (la força estructural) i pràcticament el 100% de transparència.

Quins danys es poden reparar?

Reparem tot tipus de cops, estrelles de pedres, fissures…

On puc reparar el parabrises?

Una de les avantatges de la reparació és que es pot efectuar en qualsevol lloc. Es tracta d’un servei d’unitat mòbil a domicili.

Per que reparar el parabrises?

  • Estalvi econòmic
  • Estalvi ecològic
  • El procés dura aproximadament 30 minuts
  • No s’ha de canviar el parabrises
  • Pel cotxe sempre és millor mantenir el vidre original de fàbrica
  • No s’ha de fer desplaçament, som servei a domicili. 
AVANTATGES

Econòmic

La reparació no afecta a la bonificació de l’assegurança. Treballem amb totes les companyies d’assegurances. Gestionem tots els tràmits amb la seva companyia asseguradora. 

Si no disposa d’assegurança de vidres, truqui’ns i el podrem ajudar.

Temps

El temps promig d’una reparació és de 30 minuts i no requereix tractament posterior al procés. Un cop acabada la reparació el cotxe pot tornar a circular, rentar-se, etc…

Estètica

Com abans es realitzi la reparació, millor serà el resultat. Això es deu que s’evita la contaminació acumulada a l’interior de l’impacte, brutícia que un cop dins ja no es pot eliminar. Per això recomanem no mullar el vidre ni cobrir l’àrea malmesa amb algun tipus d’adhesiu o esmalt, ja que aquests només contaminaran el vidre i empitjoraran la posterior reparació.

Comoditat

Comptem amb un servei mòbil actiu a tota Catalunya. La reparació es pot efectuar allà on es trobi el vehicle: carrer, pàrkings subterranis, etc, tant a casa seva com al seu lloc de treball. 

Seguretat

No desmuntem el parabrises, per tant queda tal i com va sortir de la fàbrica. Es tracta d’una de les avantatges més importants ja que és una part estructural essencial en quant a seguretat que no es modifica. Un canvi de vidre no sempre queda ben instal·lat. La incorporació de sensors de pluja, temperatura, antenes, vidres fotocromàtics… Sistemes d’alta tecnologia que han encarit el cost d’un parabrisa i que fa que les empreses que els canvien optin per marques més econòmiques que no presenten la mateixa seguretat que un vidre original.